Κοινόχρηστα

Η Τεχνοκρατική Ακινήτων δραστηριοποιείται στο χώρο εξυπηρετήσεως των πολυκατοικιών. Το τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών που έχει δημιουργήσει προσφέρει στους ενοίκους της πολυκατοικίας όχι μόνο εξυπηρέτηση, αλλά και ασφάλεια. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών και αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη λύση για την πολυκατοικία σας.

Πολλές φορές, στις πολυκατοικίες, προκύπτουν διαφωνίες μεταξύ των ενοίκων, ως προς τη διαχείριση του κτιρίου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη αυτής της διαχείρισης. Η εταιρεία μας, σας απαλλάξει από όλα αυτά τα προβλήματα, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση του κτιρίου σας, και, μάλιστα, με τις πλέον ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, προβαίνουμε στην έκδοση των λογαριασμών της πολυκατοικίας σας με ακρίβεια και συνέπεια, παρέχουμε εξειδικευμένα συνεργεία για διάφορες απαραίτητες και σημαντικές εργασίες του κτιρίου σας, όπως η απολύμανση του χώρου, ενώ φροντίζουμε, επίσης, για την προμήθεια πετρελαίου, την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας και την καθαριότητα. Κι όλα αυτά, χωρίς δεσμεύσεις και ειδικούς όρους συνεργασίας, με προσιτές τιμές και εγγυημένη εργασία.

Τι χρειαζόμαστε για την έναρξη της συνεργασίας μας στη διαχείριση πολυκατοικίας:


  • Χιλιοστά (κοινοχρήστων, ασανσέρ, θέρμανσης), Ονοματεπώνυμα.

  • Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για την ανάθεση.

  • Τηλέφωνα Ενοίκων & Συνιδιοκτητών.

  • Τηλέφωνα Συνεργείων (Καθαρισμού, Ασανσέρ κλπ).

  • Κλειδιά (εισόδου, λεβητοστασίου, ταράτσα, ακάλυπτος).

  • Φωτοτυπίες λογαριασμών ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ (να φαίνονται οι αριθμοί παροχής).

  • Αποθεματικό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πολυκατοικίας.Με την έναρξη της συνεργασίας μας, υπογράφεται Συμφωνητικό, στο οποίο αναφέρονται επακριβώς οι υποχρεώσεις της Τεχνοκρατικής Ακινήτων και το αποθεματικό που μας παραδόθηκε από την πολυκατοικία.

Καλέστε μας, θα έρθουμε στον χώρο σας και θα σας προτείνουμε την προσφορά μας.